0 Läs mer >>
Har haft finbesök i 4 dagar. I tisdags kväll hämtade jag upp My på flygplatsen. Vi åkte till min lägenhet och lämnade hennes väska och sen drog vi till Santos och käkade och pratade ikapp oss. På onsdag morgonen åkte vi in till stan och brunchade med mina kompisar, dessutom var jag tyvärr tvungen att säga hejdå till Morgan som nu är i Grekland. Jobbigt att det är dags att säga hejdå till alla snart. Sen, på grund av dåligt väder, åkte vi ut till SCS och shoppade lite. Kvällen spenderades med youtubande, snacks och en himla massa skratt.
 
På torsdagen shoppade vi inne i stan istället. Hängde runt, käkade glass och njöt av det fina vädret. Åt gott och njöt av sällskapet. I fredags åkte vi ut till Primark för att byta ett par cykelbyxor till My och köpa en kjol hon hade ångrat sig om. Sen åkte vi in till Rathausplatz och kollade på Sverige - Italien. Drack öl, åt burgare och hade det gött. På kvällen åt vi och hängde vid Schwedenplatz. 
 
Lördagen spenderades med ett besök på Schönbrunn innan vi åkte tillbaka till flygplatsen och My åkte hem. Tur att vi snart ses igen, så att det inte var lika jobbigt att säga hejdå. 
 
Hur ska jag ens överleva utan Santos i mitt liv?
Brunch på Erich, hur fantastiskt som helst
Rathausplatz, massor av mat och öl samt en storbildsskärm som visar alla EMmatcher
Schwedenplatz
Schönbrunn
 
 

Systeryster

0 Läs mer >>
Igår hade vi flag signing party. Alla köpte varsin flagga av valfritt slag, de flesta köpte en Österrikisk, och så skrev vi alla små meddelande till varandra. Det var den bästa idén någonsin. Jag fick så himla många fina ord av mina favoritpersoner. Det börjar kännas att jag snart ska lämna. Och jag är verkligen delad. Jag vill så gärna hem till Sverige och allt bra som finns där, men jag vet inte hur jag ska hantera att säga hejdå till så många fina människor? 
 
Oavsett så har det varit fantastiskt här. Men jag längtar hem, det gör jag. Nu har jag bara två salstentor kvar, en imorgon. Pluggar alldeles för lite, men det verkar som att det kommer gå vägen ändå. Idag skulle jag plugga hela dagen, men har knappt gjort något vettigt. Är trött konstant, tror att jag behöver semester nu. Det är nog vad jag behöver, semester och Sverige. 
 
I veckan har jag pluggat mestadels, hängt med mina fina vänner och ätit massor av god mat. I onsdags blev det burgare med MJ och Guille och i fredags åt vi en "all you can eat sushi"-buffet. 
 
Tur att en liten del av Sverige kommer hit på tisdag. Mina fina lillasyster. Längtar så att jag spricker. Sen när hon åker hem är det bara en vecka tills jag är tillbaka i världens bästa land. Längtar. 
 
Flag signing
Favs
Dog och kom till sushi himlen
Favorit caféet, Burgasse 24. 
Burgers with baes
 

Slutet är nära

0 Läs mer >>
Det var ett tag sen jag skrev något på bloggen. Har väll inte gjort tillräckligt intressanta saker. Har mest pluggat, skrivit hemtentor och försökt hålla mig så sval som möjligt. För här i Österrike har de inte riktigt lärt sig vad ventilaiton eller aircondition är för något. Äntligen har kvällarna och nätterna börjat bli lite svalare, men överallt är det varmt om dagarna. Jag vet att jag inte borde klaga, men min svenska kropp har svårt att klara av detta. 
 
Annars har vi hängt runt på barer, druckit cocktails och försökt njuta så mycket som möjligt av vår sista tid här. Snart är jag tillbaka i Sverige, och jag längtar faktiskt. Sverige är ett fantastiskt land i så många aspekter, ska bli skönt att kommer hem till vardagen igen. Och ännu skönare att vara färdig med allt skolarbete. 
 
När värmen ligger på är poolhäng det enda alternativet. 
 

Hälsningar från ett v...