Besök från Sverige

Sen jag sist skrev har vi haft finbesök här i Wien. I fredags hämtade jag Ebba på flygplatsen tidigt på morgonen. Vi lämnade hennes grejer hos M&M, vi åkte till skolan och sen tog vi oss in till stan och käkade sushi. Efter det köpte vi vin och hängde i Burggarten och snackade skit. Super. På kvällen hängde vi hos M&M, drack GT, vin och dyl., vi sjöng singstar och hade det toppen. Vi slutade kvällen vid Donau med vin. 
 
På lördagen hängde vi vid en pool i stort sätt hela dagen, Det var supervarmt så något annat allternativ fanns knappt. Efter det gjorde vi oss i ordning, käkade lite och drog till Charlie P's för att kolla på CL-finalen. Drack öl, drinkar och hade det trevligt. Efter det "firade" vi Reals vinst på Gasgasse. 
 
Söndagen bjöd på bakfylla och nästan 30 grader. Vi åt pizza, på en go uteservering, till frukost och åkte sedan till Schönbrunn. Men värmen tog oss så vi åkte hem till M&M och hängde där istället. Kollade på film och försökte hålla oss vakna. Idag åkte Ebba tillbaka till Köpenhamn och jag skrev tenta och återgick till livet. 
 
Det var superkul att ha Ebba på besök, saknaden efter Sverige dämpades lite och ett avbrott i vardagen för gött häng är ju alltid välkommet. Men om mindre än en månad ses vi där hemma. Bilder blev det dock betydligt sämre med. Men det sägs ju att de bästa dagarna är de man glömmer att fota. 
 
Le squad
En bråkdel av all sushi vi skjöt in
Troligtvis den bästa pizzan vi har ätit
 

Kommentera här: